Om oss

1992 startade Allmänna Begravningsbyrån sin verksamhet i Örebro. Vi grundade företaget då vi ansåg att Örebro behövde en begravningsbyrå som kunde konkurrera med de två byråer som fanns i staden vid den tiden. Vi ville vara en uppstickare där priset inte var viktigast, i stället skulle våra kunder få en värdig begravning till en rimlig kostnad.

Vi blev framträdande på marknaden, precis som vi ville. Den målsättningen har vi fortfarande och vi lever upp till den även i dag då vi är ett billigare alternativ, jämfört med våra konkurrenter. Jämför gärna våra priser med vilken annan begravningsbyrå som helst och du ser skillnaden.

Vi kommer även öka vår verksamhet genom att finnas representerade i hela länet. Exempel på orter där vi kommer att finnas är: Hällefors, Kopparberg och Fjugesta. Även om vi inte finns på just din ort är du självklart välkommen att ringa eller mejla oss för ett hembesök.

Du når oss dygnet runt på: 019­18 62 50

Integritetspolicy

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så längre det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet
när de samlades in.

Läs vår integritetspolicy här >>